Om Hillerød kirkes kor

Hillerød kirkes korarbejde er en del af Hillerød kirkes arbejde for børn og unge og består af 3 kor for forskellige aldersgrupper: Spirekor (1. - 3. klasse) Juniorkor (4. - 6. klasse) og Pigekor (fra 7. klasse)

Korleder er Mie Korp Sloth og akkompagneres af Annette Høiberg.

Som medlem af et kor deltager man i en ugentlig prøve med gratis sang og korundervisning.

Korprøven for Juniorkor og Pigekor er torsdag eftermiddag og Spirekor er tirsdag eftermiddig.

Spirekor tirsdage fra kl. 16.45 - 17.30

Juniorkor torsdage:

Kl. 14.30: Juniorkoret møder og der er servering af brød og saft.

kl. 14.45 - 16.15 Juniorkorprøve (for 4. - 6. klasse)

Pigekor torsdage

kl. 16.30 - 18: Pigekor (fra 7. klasse)

Korsangerne synger de fleste søndage ved gudstjenesten i Hillerød kirke. Det varierer mellem særlige korsatser og kirkesangerfunktion.

I øjeblikket er vi underlagt Covid 19 resteriktioner og derfor er der to højmesser.

Pigekoret møder kl. 8.30 og Højmessen er kl. 9 - 10.15

Juniorkoret møder kl. 10.30 og højmessen er kl. 11 - 12.30

Hvad får du?

• Du får gratis sang og korundervisning
  • Masser af gode musikoplevelser i et godt og sundt miljø!
  • Korstævner, lejr og korrejser.
  • Efter en optagelsesprøve, bliver man medlem af højmessekoret.
  • I det daglige arbejde: Når man har været til prøve om torsdagen og deltager i højmessen den efterfølgende søndag, får man løn efter anciennitet. D.v.s. ingen højmesse uden forudgående prøve.

Hvad forventes der af dig?

• Der forventes, at du kan lide at få mange nye udfordringer  - særligt i form af meget forskelligartet musik samt tekst at læse. Læs: Det er en fordel - men ikke en betingelse - at du kan lide at læse.
  •  At du møder stabilt til prøver og særligt de højmesser, som varsles i god tid, at der skal foregå noget særligt fra korets side. Det er cirka to gange hver måned.
  • At du, hvis du er forhindret, melder afbud hver gang uanset om det er korprøve eller højmesse. Afbud gives til mobil 27294175