Hillerød kirkes kor for børn og unge

Hillerød kirkes korarbejde er en del af Hillerød kirkes arbejde for børn og unge og består af 3 kor for forskellige aldersgrupper: Spirekor (1. - 3. klasse) Juniorkor (4. - 6. klasse) og Pigekor (fra 7. klasse)

Korlederstillingen er p.t. vakant, men der er kompetente vikarer på alle tre kor og korene akkompagneres af Annette Gamst Høiberg.

Som medlem af et kor deltager man i en ugentlig prøve med gratis sang og korundervisning.

Korprøven for Juniorkor og Pigekor er torsdag eftermiddag og Spirekor er tirsdag eftermiddag.

Spirekor tirsdage fra kl. 16.45 - 17.30

Juniorkor torsdage:

Kl. 14.45: Juniorkoret møder og der er servering af saft og håndvask.

kl. 15 - 16.25 Juniorkorprøve (for 4. - 6. klasse)

Pigekor torsdage

kl. 16.30 - 18: Pigekor (fra 7. klasse)

Korsangerne synger de fleste søndage ved gudstjenesten i Hillerød kirke. Det varierer mellem særlige korsatser og kirkesangerfunktion.

I øjeblikket er vi underlagt Covid 19 resteriktioner og derfor er der to højmesser.

Pigekoret møder kl. 8.30 til Højmessen kl. 9 og kl. 10.30 til Højmessen kl. 11

Hvad får du?

• Du får gratis sang og korundervisning
  • Masser af gode musikoplevelser i et godt og sundt miljø!
  • Korstævner, lejr og korrejser.
  • Efter en optagelsesprøve, bliver man medlem af højmessekoret.
  • I det daglige arbejde: Når man har været til prøve om torsdagen og deltager i højmessen den efterfølgende søndag, får man løn efter anciennitet. D.v.s. ingen højmesse uden forudgående prøve.

Hvad forventes der af dig?

• Der forventes, at du kan lide at få mange nye udfordringer  - særligt i form af meget forskelligartet musik samt tekst at læse. Læs: Det er en fordel - men ikke en betingelse - at du kan lide at læse.
  •  At du møder stabilt til prøver og særligt de højmesser, som varsles i god tid, at der skal foregå noget særligt fra korets side. Det er cirka to gange hver måned.
  • At du, hvis du er forhindret, melder afbud hver gang uanset om det er korprøve eller højmesse. Afbud gives til mobil 51 80 44 90

What do you want to do ?
New mail