Godt at vide, hvis du er ny i koret

Korets navn er Hillerød kirkes kor

Korlederstilling er p.t. vakant, men der er kompetente vikarer og koret akkompagneres af Annette Gamst Høiberg

Juniorkor og Pigekor har hver sit korråd, som består af to forældre, der sammen med Annette og korleder planlægger f.eks. korrejser, deltagelse i stævner, sociale tiltag m.v.

Påklædning om søndagen er hoodies.Ved koncerter er det for pigernes vedkommende: korets kjoler (med sorte eller blå leggings eller strømpebukser og sorte eller blå ensfarvede sko f.eks. ballerina)  og til drengene: blå skjorter (med egne blå cowboybukser til og gerne ensfarvede sko)

Om løn for medvirken ved gudstjenester og andet:

Når man er medlem af højmessekoret er begyndelseslønnen kr. 50,- pr. prøve + gudstjeneste, stigende hvert år med kr. 10,-. Lønnen indberettes af Annette hver d. 6. i måneden til kirkekontoret og kommer først i slutningen af den efterfølgende måned til udbetaling for en hel måned af gangen. Så fra at du har udført arbejdet og til lønnen er på din konto går der to måneder!

Lønsedler med udspecificerede datoer kan findes for hver enkelt medlem i e-boks. Dog skal nye medlemmer under 18 år, som endnu ikke har frikort logges ind via forældres nem-id og man skal tilknytte sit barn via barnets cpr-nr. til forældres e-boks.

Hvis et barn ikke har et frikort i forvejen skal man kontakte borgerservice for at få et frikort til brug for lønudbetaling, som forestås af Det fælles kirkekontor. Ellers trækkes der 60 % i skat af korsangernes løn.

Alle betaler arbejdsmarkedsbidrag af lønnen og optjener feriepenge.

Alle spørgsmål vedrørende løn bedes rettet til: Det fælles kirkekontor tlf: 70 23 03 93 - attention: Susan eller mail hpfk@km.dk eller suspe@km.dk

Afbud: Vi ønsker altid besked om fravær! Gerne i så god tid som muligt og også selvom det "blot" er en prøve. Giv gerne på sms 51 80 44 90 eller mail: kirkeogmusikmedarbejder@hillerodkirke.dk

What do you want to do ?
New mail