Godt at vide, hvis du er ny i koret

Korets navn er Hillerød kirkes kor

Koret ledes af Mie Korp Sloth og akkompagneres af Annette Høiberg

Koret har et korråd, som består af 4 voksne medlemmer: Mie og Annette og Karsten (far til Silje og Frederik) og Kristina (mor til Christian og Hannah) Korrådet tager sig af praktiske ting som planlægning af kommende arrangementer, ture, lejre m.m.

Påklædning om søndagen og ved koncerter er for pigernes vedkommende: korets kjoler (med sorte eller blå leggings eller strømpebukser og sorte eller blå ensfarvede sko f.eks. ballerina)  og til drengene: blå skjorter (med egne blå cowboybukser til og gerne ensfarvede sko)

Om løn for medvirken ved gudstjenester og andet:

Når man er medlem af højmessekoret er begyndelseslønnen kr. 50,- pr. prøve + gudstjeneste, stigende hvert år med kr. 10,-. Lønnen indberettes af Mie hver d. 6. i måneden til kirkekontoret og kommer først i slutningen af den efterfølgende måned til udbetaling for en hel måned af gangen. Så fra at du har udført arbejdet og til lønnen er på din konto går der to måneder!

Lønsedler med udspecificerede datoer kan findes for hver enkelt medlem i e-boks. Dog skal nye medlemmer under 18 år, som endnu ikke har frikort logges ind via forældres nem-id og man skal tilknytte sit barn via barnets cpr-nr. til forældres e-boks.

Hvis et barn ikke har et frikort i forvejen skal man kontakte borgerservice for at få et frikort til brug for lønudbetaling, som forestås af Det fælles kirkekontor. Ellers trækkes der 60 % i skat af korsangernes løn.

Alle betaler arbejdsmarkedsbidrag af lønnen og optjener feriepenge.

Alle spørgsmål vedrørende løn bedes rettet til: Det fælles kirkekontor tlf: 70 23 03 93 - attention: Susan eller mail hpfk@km.dk eller suspe@km.dk

Afbud: Mie ønsker altid besked om fravær! Gerne i så god tid som muligt og også selvom det "blot" er en prøve. Giv gerne på sms 27294175 eller mail: organist@hillerodkirke.dk