Nyt Spirekor i Hillerød kirke

Spirekor er for børn fra 1. klasse (efter aftale kan børn fra 0. klasse undtagelsesvis begynde) og man er i Spirekoret indtil man er klar til oprykning i Juniorkoret i Hillerød kirke. 

Koret prøver tirsdage fra kl. 16.45 til 17.30.

Send en mail til Annette på kirkeogmusikmedarbejder@hillerodkirke.dk, hvis I har et barn, som ønsker at komme med i koret. 

Spirekor er, som navnet antyder, en rugekasse for børn, der er glade for sang og musik. Vi vil fortrinsvis synge sange med masser af fagter og bevægelse. Der vil også være en vis portion læring i korundervisningen. Begyndende nodelære, samt bevidstgørelse af det at være et kormedlem. Men først og fremmest handler det om udvikling af øret og stemmen til dannelse af en fælles korklang. Fokuspunkter er sangglæde, kropslighed og fællesskabet.

Koret vil i samarbejde med minikonfirmanderne fast være en del af Hillerød kirkes pastagudstjenester.

Oprykning fra Spirekor til Juniorkor sker som regel i 4. klasse, eller når barnet af korleder vurderes at være klar

Opdatering af kontaktoplysninger: Der er altid behov for opdatering af kontaktoplysninger. Hvis I flytter eller skifter telefonnummer, må I meget gerne meddele det.

 Spirekorets prøver og optræden er altid at finde på www.hillerodkirkeskor.dk

under fanen Spirekorskalender. Her kan man bl.a. også se lidt billeder fra Spire-korets debut i marts. Tjek gerne på hjemmesiden først – inden I skriver/ringer… Hvis det er min fejl, at siden ikke er opdateret – så ring endelig på 51804490!

Skal man melde afbud til Spirekor?

Kort og godt: JA! Hver eneste gang og hvis det ikke er akut sygdom, så gerne i så god tid som muligt på sms 51804490 eller mail kirkeogmusikmedarbejder@hillerodkirke.dk