Spirekorskalender

Spirekorskalender!

Vi synger til Hillerød Kulturnat fredag d. 20. september kl. 17.00 i Hillerød kirke: Familiekoncert ved Kinderchor Krems, Østrig og Hillerød kirkes Spire- og Juniorkor.

Mødetid til Kulturnat er kl. 16.30 og I får t-shirt, når I kommer.

Vi får besøg af Kinderchor Krems fra Østrig. Vi skal synge lidt sammen og vi skal høre dem synge. Koncerten varer ca. 45 min. Derefter er der suppe + brød til alle - inden vi skal videre ud i Kulturnatten. Det er gratis at deltage.

Vi synger til Pastagudstjeneste tirsdag d. 29. oktober kl. 17.30.

Der er korprøve til sædvanlig tid kl. 16.45. Pastagudstjeneste er gudstjeneste i børnehøjde for alle og den varer ca. 30 minutter. Når den er slut er alle indbudt til pasta og kødsovs og vi plejer at være dejlig, kaotisk mange 🙂 Det er gratis og der er ingen fælles afslutning på aftensmaden. Man kan gå, når man er mæt og træt.

Vi synger julen ind med Spirekoret d. 3. december kl. 17.00 i Hillerød kirke.

Juleferie indtil tirsdag d. 7. januar 2020 kl. 16.45