Om korlederne

t.v. Mie og th. Annette (fra korturen til Sverige)

Mie Korp Sloth er ansat som organist og korleder ved Hillerød kirke fra juni 2013.

  •  uddannet i børnekorledelse af Margrete Enevold 
  • i hørelære af Inge Marstal
  •  i korledelse af Morten Schuldt-Jensen på Det kgl. danske Musikkonservatorium.

Mie fortæller: Jeg har selv fra barnsben sunget i børne-, skole- og kirkekor og har altid fundet stor glæde ved at synge. Derfor lægger det mig meget på sinde at videregive denne glæde til børn og unge. Jeg holder meget af samværet med børnene og de unge, som giver mig så meget igen og som jeg lærer så meget af! At skulle medvirke som barn/ung i gudstjenesten er en stor udfordring, som indimellem er krævende - men som allermest er udviklende og med til at forme og danne en ny generation af sang og kirkeglade børn og unge.

Jeg er gift med Martin og sammen har vi Kristoffer

Annette Høiberg er pianist i Hillerød kirkes kor.

Annette fortæller om sig selv:

Allerede som barn havde jeg musikken som min store hobby. Jeg begyndte at spille klaver, da jeg var 10 år, fløjte og guitar blev det også til, men det var klaverspillet, jeg brændte for.

Jeg er uddannet ingeniør, men er nu ansat i Hillerød kirke som akkompagnatør til koret og som organistvikar. Privat er jeg gift og har 3 børn.

Tidligere har jeg været pianist i både børnekor og ungdomskor, og er meget glad for at arbejde med netop de aldersgrupper. Børns umiddelbarhed og gå-på-mod, holder jeg meget af. Så da jeg fik chancen for at blive pianist i Hillerød Kirkes kor, var jeg nødt til at sige ja. Jeg håber, at jeg med mit spil, kan give noget af min glæde for musikken videre til børnene.

 

 

 

Mie Korp Sloth