for 4. - 6. kl.

Velkommen i Juniorkoret for børn/unge fra 4. til 6. klasse.

kl. 14.45 Servering af knækbrød og saft.

kl. 15 - 16.25 prøve

Se i øvrigt korkalender under for juniorkoret for søndagstjenester

BØRNEKORDAG D.27/9

Vi mødes i Hillerød kirke, søndag d. 27/9 kl. 10.15, hvor vi tager Hillerød hoodie på (og den beholder vi på resten af dagen… - du tager hoodie med hjem – den vaskes og afleveres i kirken ugen efter) Til hoodie er der valgfrit tøj forneden, men husk godt fodtøj og evt. regntøj og varmt tøj til hele dagen…

I får entré – men skal selv købe turpas til rabatpris via link i mail.

Frem til kl. 17 er det kortur, forstået på den måde, at formålet er, at vi selvfølgelig skal synge OG lære hinanden godt at kende på én og samme dag. Derfor er vi sammen i familiegrupper i toget og i Tivoli (indtil kl. 17), som om vi var på udlandsrejse med koret. I familiegruppen vælger man ikke selv, hvem man er sammen med – men gruppen bliver sat sammen, så alle passer på hinanden og alle har nogen at følges med! Når klokken er 17, kan du vælge om du vil med toget tilbage til Hillerød sammen med os voksne fra koret eller om du vil blive og mødes med familien eller bedste-veninden. Til forældre: Fra kl. 17 regner vi med, at børnene overleveres til jeres ansvar og det sker foran Plænen, hvor vi har optrådt. I kan blive i Tivoli resten af dagen, hvis I har lyst. Vi skal bare have en fuldstændig klar melding, hvad der skal ske med jeres barn kl. 17. Er familien i Tivoli allerede eller skal barnet hjem og derfor følges til tog tilbage til Hillerød kl. ca. 17.30.

Husk:  mundbind og en rigtig god madpakke/drikkedunk.

Evt. lommepenge til Tivoli, som man selv skal passe på.

Vedhæftet er: Link til bestilling af turpas til rabatpris.

Vi optræder på planen kl. 15.00 – 15.15. (Fra gudstjenesten og frem til og med optræden er der ikke tid til forlystelser. Det er EFTER sceneoptræden, at børnene bliver sluppet løs i haven…)

På sms 27294175 eller mail organist@hillerodkirke.dk  ønsker Mie besked om fgl:

1: Navn på barn            deltager:                                      deltager ikke:

2: Hvem skal barnet mødes med kl. 17:                       mobil:

3: Skal barnet med tog kl. 17.30 til Hillerød sæt X:

4: Evt. Andet, der er godt for os voksne at vide???